Ugrás a tartalomhoz

HKÉF-naplóvezetés – köszöntő

Tisztelt Válaszadó!

A KSH által szervezett háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel (HKÉF) a lakosság életkörülményeinek feltárására irányul. Mintegy 20 ezer, véletlenszerűen kiválasztott háztartást keresünk meg és kérünk fel arra, hogy vegyen részt ebben a nagyszabású lakossági adatfelvételben.

A válaszadás önkéntes. Az adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag statisztikai célra, összesítve, egyedi azonosítás nélkül készülnek belőle publikációk. A hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelet (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásait maradéktalanul betartjuk. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közöljük.

Azok a háztartások vezethetik az ún. háztartási naplót és válaszolhatnak a kérdőívre, amelyek bekerültek a KSH által véletlenszerűen kiválasztott mintába.

Kérdéseit szívesen megválaszoljuk az alábbi elérhetőségeken is:
E-mail: lakinfo@ksh.hu
Ingyenesen hívható telefonszám: 06 80 200 766 (3-as almenű)
Hívható hétfő–csütörtök: 8:00–16:30; péntek: 8:00–14:00

Az e-napló kitöltése során az alábbi böngészők használhatók: Microsoft Internet Explorer 8.0+; Mozilla Firefox 24+; Google Chrome; Opera; Safari

A napló vezetésére és lezárására, a megadott naplóvezetési időszak (a hónap első két hete esetében: 1–15-ig, a hónap második két hete esetében: 16-tól a hónap végéig) + 24 óra áll rendelkezésre.


Napló kitöltésének indítása