Kérdőív a KSH honlap szolgáltatásairól

Tisztelt Felhasználóink!

Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően bővítettük honlapunk szolgáltatásait, melynek eredményeként ügyeiket (pl. adatigénylés, igazolás, állásfoglalás kérése, szakmai és technikai problémák miatti megkeresések) a „Lépjen velünk kapcsolatba” nevű online ügyfélszolgálati rendszerünkön keresztül is intézhetik, ügyeik állását nyomon követhetik. Szeretnénk minél inkább megfelelni az Önök igényeinek, ezért kérjük, hogy az alábbi rövid kérdőív kitöltésével segítsék ez irányú törekvésünket. Közreműködésüket köszönjük!

Kérdőív

1. Felhasználóink melyik csoportjába sorolná magát elsősorban?

2. Milyen gyakran látogatta meg a honlapunkat az elmúlt 12 hónapban?

3. Milyen céllal látogatja honlapunkat? Több választ is megjelölhet.


4. Ha használ adatokat, milyen fájlformátumokban szeretné letölteni azokat? Több választ is megjelölhet.

5. Ha ön programozó vagy informatikai döntéshozó van-e igénye gép által olvasható struktúrába rendezett adatokra, ún. „Open Data”-ra?
6. Mely szolgáltatásunkat vette már igénybe az alábbiak közül? Több választ is megjelölhet.
7. Kérem, értékelje 1-től 10-ig, hogy milyen könnyen találja meg a keresett adatokat, nyomtatványokat, programokat, információkat honlapunkon? 1=egyáltalán nem, 10=nagyon könnyen

8. Általában mit tesz, ha a honlapon elérhető információk nem elégségesek az Ön számára és további kérdései merülnek fel az adott témával kapcsolatban?


9. Összességében mennyire elégedett honlapunk szolgáltatásaival? 1=egyáltalán nem, 10=teljes mértékben

10. Mennyire elégedett az online ügyfélszolgálati rendszerünkön keresztül történő ügyintézéssel? 1=egyáltalán nem, 10=teljes mértékben