NyitóoldalNyomtatványok - 2016. évi éves és 2017. évi évközi adatgyűjtések listája
Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által elrendelt adatgyűjtések

Nyomtatványok - 2016. évi éves és 2017. évi évközi adatgyűjtések listája
Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által elrendelt adatgyűjtések

Figyelem! A 2016. évre vonatkozó évközi (havi, negyedéves, féléves) nyomtatványok, melyeknek beküldési határideje áthúzódik a 2017. évre, a bal oldali menüsor alján lévő "Előző év nyomtatványai" menüpontból érhetők el!


Nyilván- tartási szám Megnevezés Beérkezési határidő Kérdőív Segédlet Útmutató Megjegyzés
1382 A gazdálkodást jellemző fontosabb adatok a tárgyidőszakot követő 30. nap Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
1390 A helyi közutak és hidak adatai Önkormányzatok részére a visszaküldési határidő: a tárgyévet követő február 28. Beérkezési (feldolgozott állomány KSH részére történő átadási) határidő: a tárgyévet követő augusztus 15. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a Magyar Közút Nonprofit Zrt. honlapján keresztül kell teljesíteni a korábbi gyakorlatnak megfelelően!
1392 A hajózási engedélyesek, közforgalmú kikötők, magánkikötők, motoros kishajók, vitorlás kishajók adatai a tárgyévet követő február 28. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
1396 Jelentés a közúti közlekedéshez kapcsolódó tevékenységekről a tárgyévet követő április 15. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH KARÁT rendszerén keresztül kell teljesíteni!
1397 Kötélpálya, sikló, távolsági szalagpálya és sífelvonó szállítási és baleseti adatai a tárgyévet követő április 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
1399 A vízi utak fenntartási munkái és költségei a tárgyévet követő május 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
1705 A postai, hírközlési, média és műsorszórási hatósági tevékenység a tárgyévet követő április 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
1707 A távközlési tevékenység évközi adatai a tárgynegyedévet követő 40. nap. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
1708 A távközlési tevékenység berendezései és szolgáltatásai a tárgyévet követő március 10. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
1812 Vasúti infrasruktúra, közlekedési eszközök, üzemi és szállítási teljesítmények adatai a tárgyévet követő április 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
1857 A kikötői áru- és hajóforgalom a tárgyhót követő hó 10. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
1957 A hírközlési tevékenységet végző szervezetek gazdálkodását jellemző adatok a tárgynegyedévet követő hó 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
1994 Az internet és televíziószolgáltatás évközi adatai a tárgynegyedévet követő hó 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
1995 Az internet és televíziószolgáltatás berendezései és szolgáltatásai a tárgyévet követő március 10. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2145 A postai szolgáltatás negyedéves adatai a tárgynegyedévet követö hó 20. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2222 Az út infrastruktúra adatai a tárgyévet követő szeptember 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2223 A vasút infrastruktúra adatai a tárgyévet követő szeptember 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2224 A vízi út infrastruktúra datai a tárgyévet követő szeptember 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2225 A hálózati közlekedési infrastruktúra felügyeleti adatai a tárgyévet követő szeptember 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2226 A közlekedés rendészet ráfordítás adatai a tárgyévet követő szeptember 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2227 A közlekedési hálózati infrastruktúra központilag nyilvántartott hitelszolgálati adatai a tárgyévet követő szeptember 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2246 Légijárművek és az alkalmazott személyzet adatai a tárgyévet követő március 31. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2247 Légiszállítási teljesítmények adatai a tárgyévet követő január 31. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2248 Légiszállítás az indulási és célállomások szerint a tárgynegyedévet követő hó 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2249 Légiszállítás a repülés szakaszai szerint a tárgyévet követő január 31. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2250 Légitársaságok pénzügyi adatai a tárgyévet követő április 30. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2251 Magyarországi repülőterek forgalmi adatai tárgynegyedévet követő hó 20. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!
2252 Légiközlekedési szakszemélyzet adatai a tárgyévet követő január 31. Az adatszolgáltatási kötelezettséget a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteni!