Nyomtatás Módszertan
4.4. Zöldségfélék betakarított területe, termésmennyisége, termésátlaga, gazdaságcsoportonként, 2007 – Gazdasági szervezetek –
Megnevezés Betakarított terület,
hektár
Termésmennyiség,
tonna
Termésátlag,
kilogramm/hektár
Fejes káposzta 115 2 807 24 020
Karalábé 7 293 39 570
Karfiol 28 360 12 860
Sárgarépa 184 7 615 41 380
Petrezselyem 187 2 187 11 680
Retek
Vöröshagyma 582 11 176 19 200
Fokhagyma 65 386 5 940
Fejes saláta 8 406 29 130
Brokkoli 47 644 13 700
Uborka 67 3 569 40 060
Spárgatök 66 710 10 760
Sárgadinnye 8 60 7 500
Görögdinnye 287 5 749 20 030
Zöldbab 1 801 12 399 6 880
Zöldborsó 12 361 61 904 5 010
Paradicsom 1 223 75 581 52 600
Zöldpaprika 151 8 159 26 340
Paradicsompaprika 73 1 527 20 840
Csemegekukorica 19 991 303 712 15 190
Egyéb zöldség 1 724 20 787
Zöldség összesen 38 975 520 031
Fűszerpaprika 488 2 967 6 080

© Központi Statisztikai Hivatal, 2008