Nyomtatás Módszertan
4.7. Zöldségfélék betakarított területe, termésmennyisége, termésátlaga termelési típusonként, 2007 – Vegyes gazdaságok –
Megnevezés Betakarított terület
hektár
Termésmennyiség
tonna
Termésátlag
kilogramm/hektár
Fejes káposzta 851 15 265 16 930
Karalábé 41 479 9 270
Karfiol 314 3 858 12 190
Sárgarépa 344 5 752 16 140
Petrezselyem 604 4 988 8 160
Retek 2 195 7 500
Vöröshagyma 631 8 652 13 710
Fokhagyma 520 2 727 5 240
Fejes saláta 19 369 10 370
Brokkoli 53 1 160 21 890
Uborka 118 6 783 30 550
Spárgatök 391 7 587 18 090
Sárgadinnye 110 1 817 14 530
Görögdinnye 2 061 46 803 22 710
Zöldbab 847 6 364 7 490
Zöldborsó 5 962 28 928 4 850
Paradicsom 562 36 115 54 380
Zöldpaprika 501 16 919 13 680
Paradicsompaprika 280 2 247 7 640
Csemegekukorica 8 816 127 606 14 470
Egyéb zöldség 1 982 15 585
Zöldség összesen 25 009 340 199
Fűszerpaprika 683 3 658 5 350

© Központi Statisztikai Hivatal, 2008