Ugrás a tartalomhoz

KSH-ELEKTRA Elektronikus adatgyűjtés - Tájékoztató

A statisztikai célú elektronikus adatgyűjtés kiterjesztéséről szóló 88/2017. (XII. 13.) Kormányrendelet mellékletében kijelölt adatgyűjtések esetében az adatszolgáltatást az erre a célra kialakított informatikai rendszeren keresztül kell teljesíteni.

 

A KSH-ELEKTRA elektronikus adatgyűjtési rendszer használatával, Internetes összeköttetéssel, a korszerű adatvédelmi irányelvek szigorú betartásával, papír nélkül teljesíthetők az előírt adatszolgáltatások.

 

A rendszer használatához az adatszolgáltatóknak, vagy az általuk megbízott adatbenyújtóknak a képernyő bal oldalán lévő REGISZTRÁCIÓ-n keresztül lehet regisztrálni. Kérjük, a rendszerhez történő csatlakozás előtt figyelmesen olvassa el a vonatkozó információt!

 

Az újonnan alakult szervezetek 1032 OSAP-számú „Alapinformációk az alakuló gazdasági szervezetekről” című adatgyűjtése regisztráció nélkül kitölthető.

 

Belépéshez kattintson a képernyő bal oldalán található KSH-ELEKTRA belépés szóra!

 

Felhívjuk adatszolgáltatóink figyelmét, hogy a KSH-ELEKTRA adatszolgáltatói kliens programba történő belépés csak egyszeri REGISZTRÁCIÓ-val jár, ezt követően a KSH-tól kapott felhasználónévvel/jelszóval, vagy az Ügyfélkapu gombra kattintva - az ott használt felhasználónévvel/jelszóval - éri el a kitöltendő kérdőívet!

 

 

Ha a rendszerhez kapcsolódóan információra vagy segítségre van szükségük,

hívják a 06 80 200-766 ingyenesen hívható zöld számot

H-Cs: 8 és 16:30 óra, P: 8-14 óra között, vagy küldjenek e-mailt Ügyfélszolgálatunknak.