A szolgáltatás nem a megfelelő oldalon jelent meg! A kereső alkalmazás itt található!
Segítség az alkalmazás használatához

Keresési feltételek megadása

Kód és szöveg mezők

A felületen a „Kód” mezőben adható meg a keresett kód legalább 2 számjegyen, valamint a „Szöveg” mezőkben a keresendő szöveg részletek. Lehetőség van külön a kódra és külön a szöveg részletekre keresni, ekkor csak a megfelelő mezőkben kell megadni a keresendő kódot, vagy szöveg részleteket. Lehetőség van továbbá egy adott kód, illetve kódrészleten belüli szöveg részlet keresésre is. Ekkor meg kell adni a keresendő kódot vagy kód részletet és a keresendő szöveg részleteket. A megadott feltételek között "ÉS" kapcsolat van.

Gombok

A „Keres” gombbal indítható a keresés, a „Töröl” gombbal, pedig törölhetők a megadott keresési feltételek és az azoknak megfelelő találatok.


A találatok megjelenítése

'Kód - megnevezés' felület

A kereséskor a megadott kódrészlettel kezdődő valamennyi kód listázásra kerül. Szöveg részletre történő kereséskor találat esetén a keresett szöveg részletek színes háttérrel jelennek meg a megnevezésben és a leírásban is. Ezen a felületen csak a keresési feltételnek megfelelő kódok és a hozzájuk tartozó megnevezések jelennek meg.

'Leírás' felület

Amennyiben egy adott nómenklatúrához tartozó leírást szeretnék megtekinteni, akkor az az adott kódra, megnevezésre kattintva a „Leírás” felületen jelenik meg.

Találatok száma

A 'Találatok száma' szöveg jobb oldalán jelenik meg a keresési feltételeknek megfelelő elemek száma. Ugyancsak itt jelennek meg, hiba esetén a hiba üzenetek piros színnel.


Kód - megnevezés

Leírás