Tisztelt Hölgyem/Uram!

Köszönjük a 2020. évi Agrárcenzus (AC2020) összeírói feladatai iránti érdeklődését. Amennyiben Ön korábban már jelentkezett erre a feladatra, nincs szükség ismételt jelentkezésre. Valamennyi korábbi érdeklődést érvényesnek tekintünk, ahogyan erről e-mailben tájékoztattuk az érintetteket.

A toborzás újraindítását a felvétel végrehajtási időszakának – a járványügyi veszélyhelyzet miatti – változása indokolja. Az összeírás 2020. szeptember 19. és november 22. között zajlik és kiterjed az ország valamennyi településére. A felvétellel kapcsolatban további információkat tudhat meg a KSH honlapjáról: www.ksh.hu/agrarcenzusok_agrarium_2020

Az összeíró feladata a megadott körzetbe tartozó címek felkeresése, azokon a kérdőív adatainak kikérdezése. A címek egy részén júniusban önkitöltéssel teljesült az adatszolgáltatás, így egy összeíróra 40–270 közötti, átlagosan 170 cím összeírási feladata jut. Az eltérő címszámokat természetföldrajzi és közlekedési adottságok indokolják. Az összeírás elektronikusan történik, a KSH által biztosított tableten.

Azok érdeklődésére számítunk, akik számára nem okoz gondot az általunk biztosított tablet kezelése, van e-mail címük, jó a kommunikációs képességük, a munka elvégzéséhez megfelelő szabadidővel rendelkeznek, hajlandóak a hétvégi munkavégzésre is, és készek a felvétel indulása előtt, szeptember 3–18. között egy előre megadott időpontban, tantermi oktatáson, illetve e-learning felkészítésen részt venni.

Az összeírókat megbízási szerződéssel foglalkoztatjuk. Átlagos címszám esetén 240–250 ezer forint megbízási díjjal lehet számolni. Az összeírási időszakon belül, az ütemezés előrehaladása érdekében, adott részhatáridőig kötelezően teljesítendő címszámokat várunk el. A kifizetések a részteljesítések és a végteljesítés igazolását követően több részletben, rövid határidőn belül, 2020-ban megtörténnek.

Adatai megadásával és az adatkezelési nyilatkozat elfogadásával jelezheti felénk részvételi szándékát a 2020. évi Agrárcenzus összeírói feladatainak ellátásában. Az érdeklődők közül a területi szervezők választják ki az összeírókat, akiket erről elektronikus levélben tájékoztatnak.

A jelentkezésre 2020 augusztus 10-ig van lehetőség, a kiválasztás folyamatosan történik.

Várjuk jelentkezését! Tájékoztatjuk, hogy a jogi szabályozó környezet nem teszi lehetővé korbetöltött öregségi nyugdíjasok foglalkoztatását.

Kérem, adja meg az Önre vonatkozó alábbi adatokat, majd olvassa el és fogadja el az adatkezelési nyilatkozatot, és nyomja meg a beküldés gombot.


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. Kérjük, a véglegesítés előtt ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg e-mail címét, telefonszámát!

Legmagasabb iskolai végzettsége:*