Tisztelt Hölgyem/Uram!

Köszönjük a 2020. évi Agrárcenzus (AC2020) összeírói feladatai iránti érdeklődését. Az összeírás az ország valamennyi települését, összesen 750 ezer címet érint. A felvétellel kapcsolatban további információkat tudhat meg a KSH honlapjáról: www.ksh.hu/agrarcenzusok_agrarium_2020

Az összeíró feladata a megadott körzetbe tartozó címek felkeresése, azokon a kérdőív adatainak kikérdezése. Egy összeíróra 40–160 cím összeírási feladata jut. Az adatfelvétel kizárólag a KSH által biztosított tableten történik, a kikérdező program által vezérelt módon. Ezért azok érdeklődésére számítunk, akik számára nem okoz gondot a tablet kezelése, van e-mail elérhetőségük, jó a kommunikációs képességük, a munka elvégzéséhez megfelelő (júniusban naponta átlagosan 4 óra) szabadidővel rendelkeznek, és hajlandóak részt venni május első felében egy megadott napon egy 5 órás oktatáson.

Adatai megadásával és az adatkezelési nyilatkozat elfogadásával jelezheti felénk részvételi szándékát a 2020. évi Agrárcenzus összeírói feladatainak ellátásában. Ezt követően a kiválasztott jelentkezőket elektronikus levélben tájékoztatjuk. Velük a megbízási szerződés megkötésére egy eredményes e-learning vizsgát követően kerül sor, ahol a legfontosabb összeírással kapcsolatos ismeretek elsajátításáról kell számot adni, egy előzetesen megküldött rövid tananyag alapján.

A felületen a jelentkezésre 2020 március végéig van lehetőség, a kiválasztásra 2020 áprilisában kerül sor. Várjuk jelentkezését! Tájékoztatjuk, hogy a jogi szabályozó környezet nem teszi lehetővé korbetöltött öregségi nyugdíjasok foglalkoztatását.

Kérem, adja meg az Önre vonatkozó alábbi adatokat, majd olvassa el és fogadja el az adatkezelési nyilatkozatot, és nyomja meg a beküldés gombot.


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. Kérjük, a véglegesítés előtt ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg e-mail címét, telefonszámát!

Legmagasabb iskolai végzettsége:*