Ugrás a tartalomhoz

A lakosság közérzeti körképe felvétel – köszöntő

Tisztelt Adatszolgáltatónk!

A Központi Statisztikai Hivatal „A lakosság közérzeti körképe” címmel felmérést végez, melynek célja a magyar felnőtt lakosság közérzetének, véleményének feltárása a mindennapi élet minőségét érintő témákban.

Ennek során 3800 véletlenszerűen kiválasztott személyt keresünk meg, és kérünk fel arra, hogy vegyen részt ebben a lakossági adatfelvételben és válaszadással segítse munkánkat.

A válaszadás önkéntes és név nélküli. Az adatokat bizalmasan kezeljük, összesítve, egyedi azonosítás nélkül használjuk kizárólag társadalomstatisztikai és tudományos célra. A statisztikáról szóló 1993. évi XLVI, valamint Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény vonatkozó előírásait maradéktalanul betartjuk.

A kérdőív kitöltésére azon személyeknek van lehetősége, akik bekerültek a KSH által véletlenszerűen kiválasztott mintába.

Kérdéseit szívesen megválaszoljuk az alábbi elérhetőségeken is:

E-mail: e-letmod@ksh.hu

Telefonszám (ingyenes zöldszám): 06 80 200 766

Hívható hétfő–csütörtök: 8:00–16:30; péntek: 8:00–14:00

A kérdőív kitöltése során az alábbi böngészők használhatók: Microsoft Internet Explorer 8.0+; Mozilla Firefox 24+; Google Chrome; Opera; Safari


A kérdőív kitöltésének indítása