NyitóoldalIpari termelői árak

Ipari termelői árak

 • 3,5%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2018. március

  2018 márciusában az ipari termelői árak összességében 3,5%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 3,3%-kal nőttek, ezen belül a hattizednyi súlyt képviselő feldolgozóipar árai 3,2, a több mint egyharmadnyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 3,7%-kal emelkedtek az egy évvel korábbihoz mérten. Az ipar exportértékesítési árai 3,6%-kal nőttek az előző év márciusihoz képest.
 • 3,9%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2018. február

  2018 februárjában az ipari termelői árak összességében 3,9%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 3,5%-kal nőttek, ezen belül a hattizednyi súlyt képviselő feldolgozóipar árai 3,7, a több mint egyharmadnyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 2,9%-kal emelkedtek az egy évvel korábbihoz mérten. Az ipar exportértékesítési árai 4,0%-kal nőttek az előző év februárjához képest.
 • 3,3%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2018. január

  2018 januárjában az ipari termelői árak összességében 3,3%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 3,5%-kal nőttek, ezen belül a hattizednyi súlyt képviselő feldolgozóipar árai 4,2%-kal, a több mint egyharmadnyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 1,8%-kal emelkedtek az egy évvel korábbihoz mérten. Az ipar exportértékesítési árai 3,2%-kal nőttek az előző év januárjához képest.
 • 3,9%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2017. december, 2017. év

  2017 decemberében az ipari termelői árak összességében 3,9%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 3,6%-kal nőttek, ezen belül a kétharmadnyi súlyt képviselő feldolgozóipar árai 5,2%-kal emelkedtek, a közel háromtizednyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai viszont alig változtak (+0,1%) az egy évvel korábbihoz mérten. Az ipar exportértékesítési árai 4,0%-kal nőttek az előző év decemberéhez képest. Összességé
 • 4,5%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2017. november

  2017 novemberében az ipari termelői árak összességében 4,5%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 4,8%-kal nőttek, ezen belül a kétharmadnyi súlyt képviselő feldolgozóipar árai 6,5, a közel háromtizednyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 1,3%-kal emelkedtek az egy évvel korábbihoz mérten. Az ipar exportértékesítési árai 4,4%-kal nőttek az előző év novemberéhez képest.
 • 4,5%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2017. október

  2017 októberében az ipari termelői árak összességében 4,5%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 4,5%-kal nőttek, ezen belül a kétharmadnyi súlyt képviselő feldolgozóipar árai 5,8, a közel háromtizednyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 1,4%-kal emelkedtek az egy évvel korábbihoz mérten. Az ipar exportértékesítési árai 4,4%-kal nőttek az előző év októberéhez képest.
 • 4,1%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2017. szeptember

  2017 szeptemberében az ipari termelői árak összességében 4,1%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 4,8%-kal nőttek, ezen belül a kétharmadnyi súlyt képviselő feldolgozóipar árai 6,2, a közel háromtizednyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 1,6%-kal emelkedtek az egy évvel korábbihoz mérten. Az ipar exportértékesítési árai 3,7%-kal nőttek az előző év szeptemberéhez képest.
 • 2,4%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2017. augusztus

  2017 augusztusában az ipari termelői árak összességében 2,4%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 4,1%-kal nőttek, ezen belül a kétharmadnyi súlyt képviselő feldolgozóipar árai 5,5, a közel háromtizednyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 1,0%-kal emelkedtek az egy évvel korábbihoz mérten. Az ipar exportértékesítési árai 1,6%-kal nőttek az előző év augusztusához képest.
 • 1,2%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2017. július

  2017 júliusában az ipari termelői árak összességében 1,2%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 2,2%-kal nőttek, ezen belül a kétharmadnyi súlyt képviselő feldolgozóipar árai 3,6%-kal emelkedtek, a közel háromtizednyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 1,3%-kal csökkentek az egy évvel korábbihoz viszonyítva. Az ipar exportértékesítési árai 0,8%-kal nőttek az előző év júliusához mérten.
 • 1,5%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2017. június

  2017 júniusában az ipari termelői árak összességében 1,5%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 3,2%-kal nőttek. Ezen belül a kétharmad súlyt képviselő feldolgozóipar árai 4,5, a közel háromtizednyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 0,2%-kal emelkedtek az egy évvel korábbihoz viszonyítva. Az ipar exportértékesítési árai 0,8%-kal nőttek az előző év júniusához képest.
 • 2,7%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2017. május

  2017 májusában az ipari termelői árak összességében 2,7%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 4,8%-kal nőttek. Ezen belül a kétharmad súlyt képviselő feldolgozóipar árai − a kőolaj világpiaci árváltozásának hatására − 6,7, a közel egyharmad súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 0,4%-kal meghaladták az egy évvel korábbit. Az ipar exportértékesítési árai 1,7%-kal nőttek az előző év májusához képest.
 • 4,4%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2017. április

  2017 áprilisában az ipari termelői árak összességében 4,4%-kal emelkedtek az előző év azonos időszakához képest. A belföldi értékesítési árak átlagosan 6,8%-kal magasabbak voltak. Ezen belül a kétharmad súlyt képviselő feldolgozóipar árai − a kőolaj világpiaci árváltozásának hatására − 9,5, a közel egyharmad súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 1,0%-kal meghaladták az egy évvel korábbit. Az ipar exportértékesítési árai 3,4%-kal nőttek az előző év áprilisá
 • 4,2%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2017. március

  2017 márciusában az ipari termelői árak átlagosan 4,2%-kal emelkedtek az előző év azonos időszakához képest. A belföldi értékesítési árak átlagosan 6,7, ezen belül a kétharmad súlyt képviselő feldolgozóipari árak 9,5%-kal magasabbak voltak a kőolaj világpiaci árváltozásának hatására. A közel egyharmad súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) belföldi értékesítési árai 0,7%-kal meghaladták az egy évvel korábbit. Az ipar exportértékesítési árai 3,0%-kal nőttek előző
 • 4,0%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2017. február

  2017 februárjában az ipari termelői árak átlagosan 4,0%-kal emelkedtek. A belföldi értékesítési árak átlagosan 7,0, ezen belül a feldolgozóipari árak 10,2%-kal magasabbak voltak a kőolaj világpiaci árváltozásának hatására. A szintén jelentős súlyt képviselő villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás nemzetgazdasági ág belföldi értékesítési árai 0,7%-kal meghaladták az egy évvel korábbit. Az ipar exportértékesítési árai 2,6%-kal nőttek előző év februárjához képest.
 • 2,2%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2017. január

  2017 januárjában az ipari termelői árak átlagosan 2,2%-kal emelkedtek. A belföldi értékesítési árak átlagosan 4,3, ezen belül a feldolgozóipari árak 7,4%-kal magasabbak voltak, míg a szintén jelentős súlyt képviselő villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás nemzetgazdasági ág árai 1,9%-kal elmaradtak az egy évvel korábbitól. Az ipar exportértékesítési árai 1,2%-kal nőttek az egy évvel korábbihoz képest.