NyitóoldalIpari termelői árak

Ipari termelői árak

 • 5,3%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2018. május

  **
 • 2,7%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2018. április

  2018 áprilisában az ipari termelői árak összességében 2,7%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 3,2%-kal nőttek, ezen belül a hattizednyi súlyt képviselő feldolgozóipar árai 3,6, a több mint egyharmadnyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 2,9%-kal emelkedtek az egy évvel korábbihoz mérten. Az ipar exportértékesítési árai 2,5%-kal nőttek az előző év áprilisihoz képest.
 • 3,5%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2018. március

  2018 márciusában az ipari termelői árak összességében 3,5%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 3,3%-kal nőttek, ezen belül a hattizednyi súlyt képviselő feldolgozóipar árai 3,2, a több mint egyharmadnyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 3,7%-kal emelkedtek az egy évvel korábbihoz mérten. Az ipar exportértékesítési árai 3,6%-kal nőttek az előző év márciusihoz képest.
 • 3,9%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2018. február

  2018 februárjában az ipari termelői árak összességében 3,9%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 3,5%-kal nőttek, ezen belül a hattizednyi súlyt képviselő feldolgozóipar árai 3,7, a több mint egyharmadnyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 2,9%-kal emelkedtek az egy évvel korábbihoz mérten. Az ipar exportértékesítési árai 4,0%-kal nőttek az előző év februárjához képest.
 • 3,3%-kal emelkedtek az ipari termelői árak, Ipari termelői árak, 2018. január

  2018 januárjában az ipari termelői árak összességében 3,3%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A belföldi értékesítési árak átlagosan 3,5%-kal nőttek, ezen belül a hattizednyi súlyt képviselő feldolgozóipar árai 4,2%-kal, a több mint egyharmadnyi súlyú energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) árai 1,8%-kal emelkedtek az egy évvel korábbihoz mérten. Az ipar exportértékesítési árai 3,2%-kal nőttek az előző év januárjához képest.