Ugrás a tartalomhoz

Szolgáltatásainkhoz való hozzáférés

 

A Központi Statisztikai Hivatalhoz személyesen, telefonon és írásban nyújthatók be az adathozzáférésre és egyéb szolgáltatásra irányuló felhasználói igények.

 

Személyes és telefonos ügyfélszolgálat

 

A KSH honlapján nyilvánosan közzétett vagy hivatalunk kiadványaiban az adatkérés benyújtását megelőzően már megjelentetett statisztikai adatokkal, illetve az egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatban az Információszolgálat nyújt tájékoztatást az érdeklődőknek ügyfélfogadási időben telefonon, illetve személyes ügyfélfogadás keretében az alábbiak szerint:

 

Személyes ügyfélfogadás:

KSH Információszolgálat

1024 Budapest, Fényes Elek u. 14–18.

Telefon: (+36-1) 345-6789

 

Ügyfélfogadási idő:

hétfő–csütörtök: 8–16 óráig

péntek: 8–14 óráig

 

Írásban benyújtott igények teljesítése

A felhasználói igények írásban történő benyújtására a Lépjen velünk kapcsolatba! felületen keresztül van lehetőség.

 

Az írásban benyújtott adatigényekkel kapcsolatban az Információszolgálat munkatársa 5 munkanapon belül tájékoztatja az adatkérőt arról, hogy a kért adat hol és milyen formában érhető el. Amennyiben az adat elérhető a KSH honlapján, úgy az e-mailben történő válaszadás során az adat eléréséhez szükséges link is megküldésre kerül. Ha az adat csak nyomtatott kiadványban hozzáférhető, úgy a KSH munkatársa tájékoztatja az ügyfelet, hogy az adott kiadvány hol tekinthető meg, illetve hol vásárolható meg.

 

Amennyiben az írásban benyújtott adatigény szakmai és adatvédelmi teljesíthetőségének vizsgálatakor nyilvánvalóvá válik, hogy a kért közérdekű statisztikai adat/adatállomány a KSH nyilvános adatbázisaiból, illetve kiadványaiból nem teljesíthető, vagy a kért adat nem áll a KSH rendelkezésére, így azt belső, nem nyilvános adatbázisból kell előállítani, a KSH munkatársa 5 munkanapon belül tájékoztatja az adatkérőt arról, hogy az adatkérés milyen formában teljesíthető.

 

Copyright: Központi Statisztikai Hivatal

A www.ksh.hu domain név alatt található tartalom a Központi Statisztikai Hivatal szellemi tulajdona, a KSH a szerzői jog jogosultja. A honlapon elérhető tartalom felhasználásával kapcsolatban a Felhasználási feltételek menüpont alatt érhet el bővebb információt.

 

Adatvédelmi tájékoztató