Ugrás a tartalomhoz

Elektronikus lakossági adatgyűjtés – Köszöntő

Tisztelt Adatszolgáltatónk!

Adatfelvételeink során véletlenszerűen kiválasztott háztartásokat vagy személyeket keresünk meg, és kérünk fel arra, hogy vegyenek részt lakossági adatfelvételeinkben. Egyre több kérdőív esetében van lehetőség arra, hogy összeíró közreműködése nélkül, önállóan, online töltsék ki azokat. A kiválasztott adatszolgáltatókat az online önkitöltés lehetőségéről levélben értesítjük és adjuk meg a belépéshez szükséges azonosítót. A felvételekkel kapcsolatos fontos információk az egyes adatgyűjtésekre kattintva érhetők el.

A válaszadás önkéntes. Az adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag statisztikai célra, összesítve, egyedi azonosítás nélkül készülnek belőle publikációk. A hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelet (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásait maradéktalanul betartjuk.

Az adatfelvételekkel kapcsolatos kérdéseit szíveskedjen jelezni a Lépjen velünk kapcsolatba nevű rendszeren keresztül.


PIAAC

A lakosság utazási szokásai (LUSZ)

Munkaerő-felmérés


Lezárult felméréseink

HIKT2021

EU SILC

A háztartások életkörülményei

Miből élünk?

Háztartások fogyasztói szokásai

A háztartások fogyasztása – Naplóvezetés

Népszámlálás2021 – kérdőívteszt

Népszámlálás próbafelvétel

Európai lakossági egészségfelmérés

Felnőttképzési felvétel

Időmérleg-adatgyűjtés

Népszámlálást előkészítő véleményvizsgálat, 2018

Lakbérfelmérés, 2018

GBV-adatfelvétel


A lakossági adatgyűjtések többcsatornás rendszerének fejlesztése, a Munkaerő-felmérés többnyelvű internetes kérdőíveinek kialakítása az Európai Unió támogatásával, az Európai Integrációs Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Európai Integrációs Alap logo