Ugrás a tartalomhoz

Életkörülmény-adatfelvétel – az adatfelvétel végrehajtása

A mintába került címen élő, válaszadó háztartások a fogyasztási kérdőív kitöltése mellett vállalják, hogy két héten keresztül gyűjtik a blokkokat/számlákat vásárlásaikról, valamint az ún. „napi vásárlások füzetébe” rögzítik egyéb kiadásaikat. A blokkok gyűjtéséért, a füzet vezetéséért, valamint a fogyasztási kérdőív kitöltéséért 7500 forintos vásárlási utalványt adunk ajándékba.

Az összegyűjtött blokkokat a kitöltött „napi vásárlások füzetével” együtt kétféle módon juttathatja el a Központi Statisztikai Hivatalnak. A dokumentumokról készített fotókat elküldheti online a kiadasok@ksh.hu e-mail-címre, vagy a felkérőlevélben található válaszborítékot használva, a blokkokat és a kitöltött füzetet térítésmentesen feladhatja postán.

A fogyasztási kérdőívet az interneten önkitöltéssel, vagy kérdező segítségével végrehajtott interjú keretében, telefonon vagy személyesen lehet megválaszolni.

Az internetes felületen a fogyasztási kérdőív a felkérőlevélben meghatározott időszakban tölthető ki. A kérdőív kitöltése bármikor megszakítható, majd újra folytatható. Ha inkább kérdező segítségével töltené ki a kérdőívet, kérdezőnk felkeresi Önt a felkérőlevélben meghatározott időpontig.

Kérdéseit szívesen megválaszoljuk az alábbi elérhetőségeken:
E-mail: lakinfo@ksh.hu
Ingyenesen hívható telefonszám: 06 80 200 766 (3-as almenű)
Hívható hétfő–csütörtök: 8:00–16:30; péntek: 8:00–14:00


A kérdőív kitöltésének indítása