Ugrás a tartalomhoz

Sajtószoba - Közlemények, tájékoztatók, 2018.06.06.

Kedves Felhasználónk!

 

Hivatalunk ebben az évben is részt vesz az immáron 89. alkalommal megrendezett Ünnepi Könyvhéten, 2018. június 7. és 11. között.

 

Miért érdemes ellátogatnia hozzánk?

  • A rendezvény alatt valamennyi kiadványunk 30%-os kedvezménnyel vásárolható meg a helyszínen, a KSH kiadványértékesítési irodájában (1024 Budapest Fényes Elek u. 14-18.), valamint az online a Kiadványtárban is.

  • Megismerkedhet aktuális kiadványainkkal, közöttük a legfrissebb Magyar statisztikai zsebkönyvvel, amely Magyarország társadalmi és gazdasági folyamatait mutatja be a 2017-re vonatkozóan

  • Június 9-én szombaton az érdeklődők személyes konzultáció keretében kérhetnek szakértői támogatást a Központi Statisztikai Hivatalban elérhető adatok és információk tekintetében, valamint módszertani és technikai kérdések megválaszolásában. A szolgáltatás mindenki számára ingyenesen elérhető!

    Kérjük, amennyiben szeretne szakértőnkkel konzultálni, azt legkésőbb 2018. június 7-én 18 óráig jelezze nekünk e-mail-ben!

  • A rendezvényen az Eurostat támogatásával működő EU-INFO Statisztikai Szolgálat is képviselteti magát, amely az érdeklődők számára szakmai segítséget nyújt az uniós adatok közötti eligazodásban. A pavilonunkhoz látogatók ingyenes Eurostat-kiadványokat is magukkal vihetnek.

  • A felnőtteket és a gyermekeket játékos kvízek és rejtvények, valamint ajándékok várják.

 

Keressen minket a KSH pavilonjánál!

 

 

Központi Statisztikai Hivatal

H-1024 Budapest, Keleti Károly u. 5-7. Tel./Phone: (+36-1) 345-6000
Postacím/Postal address: P.O.Box 51 Budapest H-1525
http://www.ksh.hu