Ugrás a tartalomhoz

Sajtószoba - Közlemények, tájékoztatók, 2018.10.11.

Ismét Családbarát munkahely elismerést kapott a KSH

 

 

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2015 után 2018-ban ismét elnyerte a Családbarát munkahely címet az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására elnevezésű pályázaton.

 

A KSH hosszú évek óta kiemelt figyelmet fordít a családbarát szempontok érvényesítésére, a munkatársak számára különböző családbarát megoldások, jóléti szolgáltatások megvalósítására a munka és a magánélet egyensúlyának biztosítása érdekében. A hivatal törekvése, hogy a családban élő vagy a családalapítást tervező munkatársak számára vonzó munkáltatói hátteret biztosítson, ösztönözve a jó teljesítményt és az elkötelezett szakembergárda kialakítását.

 

A KSH ez irányú erőfeszítéseinek köszönhetően az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására elnevezésű pályázaton 2018-ban ismét elnyertük a Családbarát munkahely címet.

 

A KSH családbarát intézkedéseinek része többek között a munkaidőhöz kapcsolódó kedvezmények, a home office munkavégzés lehetősége, a családalapítási támogatás és a nyári szünidő alatti térítésmentes játszószobai gyermekfelügyelet. Emellett a hivatal több családbarát rendezvényt szervez a munkatársai számára, amelyek közül népszerű a sokakat érintő, Grafikon-napok elnevezésű kétnapos családi és sportnap.

 

   

 

Fotó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

 

Központi Statisztikai Hivatal

H-1024 Budapest, Keleti Károly u. 5-7. Tel./Phone: (+36-1) 345-6000
Postacím/Postal address: P.O.Box 51 Budapest H-1525
http://www.ksh.hu