Ugrás a tartalomhoz

Sajtószoba - Közlemények, tájékoztatók, 2019.06.12.

Találkozzunk a 90. Ünnepi Könyvhéten!

 

Hivatalunk ismét részt vesz az idén jubiláló 90. Ünnepi Könyvhéten, amely új helyszínen, a Vigadó tér és a Március 15. tér közötti festői Dunakorzón kap helyet június 13. és 17. között.

 

Miért érdemes ellátogatni a KSH pavilonjához?

  • Megismerkedhet aktuális kiadványainkkal, közöttük a legfrissebb Magyar statisztikai zsebkönyvvel, amely 2018-ra vonatkozóan mutatja be Magyarország aktuális társadalmi és gazdasági folyamatait.
  • A rendezvény ideje alatt valamennyi kiadványunk 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg a helyszínen és a KSH kiadványértékesítési irodájában (1024 Budapest Fényes Elek u. 14-18.), valamint online a Kiadványtárban is.
  • Június 15-én, szombaton, a közelgő Agrárcenzusra és Népszámlálásra fókuszálva, játékos kvízeket tölthetnek ki, régi, cenzusokat feldolgozó térképeken kutakodhatnak és megtekinthetik a témában megjelent néhány korábbi kiadványunkat is.
  • Június 15-én szombaton délután 14 és 16 óra között munkatársaink tájékoztatást nyújtanak a Népszámlálás kapcsán meghirdetett álláspályázatokról és az összeírásokkal kapcsolatos munkalehetőségről is.
  • A rendezvény ideje alatt munkatársaink készséggel nyújtanak felvilágosítást a honlapon elérhető adatokról, információkról és az adatigénylés folyamatáról.
  • A rendezvényen az Eurostat támogatásával működő EU-INFO Statisztikai Szolgálat is képviselteti magát, melynek fő feladata többek között az Eurostat honlapján elérhető információkról való tájékoztatás, illetve segítségnyújtás az Eurostat adatbázisának használatában. A pavilonunkhoz látogató érdeklődők ingyenes Eurostat-kiadványok közül is válogathatnak majd.
  • A felnőtteket és a gyermekeket játékos kvízek és rejtvények, valamint ajándékok várják.

 

Keressen minket a KSH pavilonjánál, szeretettel várjuk!

 

 

Központi Statisztikai Hivatal

H-1024 Budapest, Keleti Károly u. 5-7. Tel./Phone: 345-6000
Postacím/Postal address: P.O.Box 51 Budapest H-1525
http://www.ksh.hu